Het NAI is op zoek naar een:

Office Manager

Ben je graag de spin in het web en vind je het leuk het verschil te maken in een dynamisch team. Dan is dit een mooie kans!

Over het NAI

Stichting Nederlands Arbitrage Instituut (NAI) faciliteert en bevordert geschillenbeslechting door middel van arbitrage, mediation en bindend advies. Arbitrage (rechtspraak door arbiters) is een snel, deskundig en effectief alternatief voor de overheidsrechter en dé standaard voor de beslechting van internationale commerciële geschillen. Het NAI is een toonaangevend Europees arbitrage-instituut en opereert in de top van de markt. De komende jaren zet het NAI in op: (i) bekendheid vergroten, (ii) verder kwaliteitsverbetering en (iii) innovatie. Het team bestaat uit 10 medewerkers. Het kantoor is gevestigd op de 34e verdieping van de Delftse Poort, gelegen naast het Centraal Station Rotterdam. Meer informatie is te vinden op de website van het NAI.

Functieomschrijving

Als Office Manager van het NAI ben je de spil van de organisatie. Je bent onderdeel van het MT en ondersteunt de organisatie bij diverse taken, zoals agendabeheer, planning, marketing en communicatie, ICT (waaronder websitebeheer), contractenmanagement, evenementen, HR- administratie en het onderhouden van de contacten met de verschillende samenwerkingsverbanden. Je kunt goed prioriteren en bent oplossingsgericht. Je hebt een hands-on mentaliteit en kunt goed zelfstandig werken.

Wij vragen:

  • Minimaal vijf jaar werkervaring
  • Affiniteit met IT
  • Een organisatietalent met oog voor detail en kwaliteit
  • Een teamspeler met gevoel voor humor en verantwoordelijkheid
  • Begrip van de juridische wereld is een prĂ©


Wij bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende functie in een professionele organisatie
  • Mogelijkheid om 50% thuis te werken (na je inwerkperiode)
  • Een marktconform salaris


Solliciteren op de vacature Office Manager of eerst informeel kennismaken?

Om te solliciteren stuur je een korte motivatiebrief met je CV of LinkedIn-profiel naar tvaal@nai.nl. De vacature sluit op 5 juli 2024.

Eerst informeel (digitaal) kennismaken met een kop koffie kan natuurlijk ook. Stuur een mail met toelichting naar tvaal@nai.nl en we plannen wat in.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature Office Manager wordt niet op prijs gesteld.