Het kantoor van het NAI in de Delftse Poort naast Rotterdam Centraal Station.

Versterk ons team: Legal Counsel & Office Manager

Versterk ons team: Legal Counsel & Office Manager. Ben jij de gedreven jurist die ons team komt versterken? Of de organisatorische kracht die ons kantoor naar een hoger niveau tilt? Het NAI zoekt enthousiaste kandidaten voor de functies van Legal Counsel en Office Manager.

Legal Counsel

Als Legal Counsel is je belangrijkste taak het in teamverband behandelen van nationale en internationale zaken die aanhangig zijn bij het NAI. Ongeveer de helft van de zaken wordt gevoerd in de Engelse taal. Jouw cliënten zijn de betrokken partijen, arbiters en advocaten. Je wordt in jouw rol ondersteund door Case Managers en voert overleg met senior medewerkers over complexe juridische vraagstukken. Daarnaast lever je een bijdrage aan verschillende projecten om de kwaliteit van de dienstverlening van het NAI te verbeteren en de positie van het NAI in de markt te verstevigen. Daarbij valt te denken aan projecten op het gebied van marketing, IT en innovatie.

Office Manager

Als Office Manager ben je de spil van de organisatie. Je bent onderdeel van het MT en ondersteunt de organisatie bij diverse taken, zoals agendabeheer, planning, marketing en communicatie, ICT (waaronder websitebeheer), contractenmanagement, evenementen, HR- administratie en het onderhouden van de contacten met de verschillende samenwerkingsverbanden. Je kunt goed prioriteren en bent oplossingsgericht. Je hebt een hands-on mentaliteit en kunt goed zelfstandig werken.

Waarom kiezen voor het NAI?

Werken bij het NAI betekent deel uitmaken van een toegewijd team dat streeft naar hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Wij bieden een inspirerende werkplek waar je je professioneel kunt ontwikkelen en waar jouw bijdrage echt telt. Bovendien bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om te werken in het hart van Rotterdam met een fantastisch uitzicht over de stad.

Ben je klaar voor deze uitdaging en wil je meer weten over de functies? Klik dan hier voor Legal Counsel en hier voor Office Manager voor meer informatie en solliciteer vandaag nog om deel uit te maken van ons team!